ŽIVLJENJSKA ZAVAROVANJA

Življenjsko zavarovanje je varnostna mreža, s katero lahko življenje uživate v polni meri.

Namenjeno je vsem od 14 do 80 let in se mora prilagajati vaši življenjski situaciji

Če ste mladi in samski, naj vam zagotavlja sredstva, da premostite izgubo dohodka ali težko bolezen.

Če morate skrbeti za družino, naj jim pomaga prebroditi izgubo tako, da nadomesti vaš prihodek.

V jeseni življenja pa naj vam zagotovi dodatek k pokojnini ali kupček, ki ga lahko zapustite potomcem.

Z veseljem vam pripravimo ugodno in kvalitetno zavarovanje glede na vaše želje in potrebe.

Želim posvet Želim ponudbo

VEČ O ŽIVLJENJSKEM ZAVAROVANJU

ŽIVLJENJSKA ZAVAROVANJA

Življenjsko zavarovanje, ki vam in vašim najbližjim pomaga skozi najrazličnejše življenjske preizkušnje: hude bolezni, poškodbe, kredite, dolgove, šolanje otrok…

Življenjsko zavarovanje za starejše od 50 let z zajamčenim izplačilom. Poskrbite za svojo varnost v primeru hujše poškodbe ali bolezni oziroma za varnost svoje družine v primeru vaše smrti.

ŽIVLJENJSKA ZAVAROVANJA Z VARČEVANJEM

Življenjsko zavarovanje za tiste, ki želite poskrbeti za svojo prihodnost. Obročna vplačila vam omogočajo varčevanje za vaše dolgoročne cilje.

Življenjsko zavarovanje z enkratnim vplačilom, s katerim se zavarujete za primer smrti. Hkrati se vaša sredstva plemenitijo v naložbah, ki vam omogočajo, da dosežete zastavljene cilje.

Življenjsko zavarovanje za starejše od 60 let, ki vaši družini zagotovi varnost v primeru vaše smrti, hkrati pa z njim tudi varčujete. Nudi vam tudi varnost v primeru hujših poškodb ali bolezni.

Z ustreznim paketom Avto asistence ste zavarovani za primere, ko je vozilo nevozno zaradi okvare, nezgode, kraje, težav s ključi ali gorivom doma ali v tujini.

Na kraju dogodka bomo opravili manjša popravila avtomobila ali ga pripeljali v najbližji servis. Vam in vašim sopotnikom bomo priskrbeli prevoz ali vsem pokrili stroške prenočišča.

Z Avto asistenco ste zavarovani tudi za nujno zdravljenje v tujini. Asistenco vam nudimo na področju celotne Evrope, prinaša pa omembne prednosti:

  • Kritje stroškov popravila pnevmatike v primeru njene manjše poškodbe ali ustrezen del stroškov nove pnevmatike v primeru večje poškodbe, do katere pride v Sloveniji.
  • Kritje stroškov zaradi točenja napačnega goriva vključuje stroške vleke vozila, prevoz zavarovancev, stroške praznjenja in čiščenja rezervoarja, cevovodov in opravljeno delo pri menjavi čistilca za gorivo.
  • Kritje predujma, kjer zavarovalnica založi denarna sredstva, če pride do večje okvare ali poškodbe vozila v tujini.

Zavarovanje je pri nas mogoče skleniti samostojno ali kot dodatek k zavarovanju avtomobilske odgovornosti oziroma kasko zavarovanju vozil.

VARNOST V PRIMERU BREZPOSELNOSTI

Zavarovanje, ki vam omogoči nov začetek, po tem ko izgubite zaposlitev. Zavarovanje zagotavlja izplačila dogovorjenega mesečnega nadomestila za izgubljeni dohodek.

KORISTNE POVEZAVE

Kontakt

Ekskluzivni zastopniki za zavarovlanico GENERALI

KONTAKTIRAJTE NAS ZA POSVET ALI SKLENITEV ZAVAROVANJA

KONTAKTIRAJTE NAS ZA POSVET ALI SKLENITEV ZAVAROVANJA

 KONTAKT
 NASLOV
 DELOVNI ČAS

Ponedeljek - Petek:
08.00 - 12.00 - Pisarna
07.00 - 19.00 - Zastopniki