PRAVNE OSEBE

Za vas smo pripravili široko ponudbo avtomobilskih zavarovanj, vi pa boste izbrali tista, ki najbolj ustrezajo vrednosti vašega avtomobila, vašemu življenjskemu slogu in pridobljenim prometnim izkušnjam.

Vozniki z manj kot 3 leti vozniških izkušenj lahko sklenete samostojno zavarovanje Moja prva avto polica, ki ni vezano na vozilo, ampak na neizkušenega voznika.

Preverite prednosti, ki jih prinašDružinski popust in ugodnosti za izkušene voznike.

Z veseljem vam pripravimo ugodno in kvalitetno zavarovanje glede na vaše želje in potrebe.

Želim posvet Želim ponudbo

VEČ O ZAVAROVANJIH PRAVNIH OSEB

PREMOŽENJE

Ne prepustite uspešnosti poslovanja nepredvidljivim vremenskim razmeram, nespretnim ravnanjem zaposlenih ter drugim nepredvidljivim dogodkom. Zavarujte svoje premoženje pred nevarnostjo požara, strele, eksplozije in drugimi nevarnostmi.

Škoda, ki nastane zaradi tatvine, vloma ali ropa, lahko podjetju povzroči veliko izgubo in nepredvidene stroške, lahko pa celo bistveno ogrozi vaše poslovanje.

Steklo predstavlja nepogrešljiv del zgradb in notranje opreme, saj je njegova uporaba vsestranska, kakovost steklenih izdelkov pa se vsako leto izboljšuje. Kljub njegovi trdnosti se lahko zgodi, da se zaradi nepredvidljivih situacij razbije.

Delovanja vaših naprav ali strojev, ki jih uporabljate pri svoji poslovni dejavnosti, ne prepuščajte naključju. Poskrbite za ustrezno zavarovanje delovne opreme in si zagotovite nemoteno ter čim bolj varno poslovanje.

ODGOVORNOST

Zavarovanje splošne odgovornosti je namenjeno podjetjem in društvom za zaščito pred odškodninskimi zahtevki zaradi škode, ki jo povzročite drugim osebam ali na stvareh, ki so last drugih, pri izvajanju vaše dejavnosti. Zavarovanje lahko sklenete tudi kot fizična oseba za odškodninske zahtevke za škode, ki jih povzročite v vsakdanjem življenju (odgovornost zasebnika).

Zavarovanje proizvajalčeve odgovornosti je namenjeno proizvajalcem polizdelkov in končnih izdelkov. Nudi zaščito pred odškodninskimi zahtevki zaradi škode, ki nastane drugim osebam ali stvarem zaradi napake v vašem izdelku.

Zavarovanje tako imenovanih »poklicnih odgovornosti« je nadgradnja oziroma razširitev zavarovanja splošne odgovornosti za tiste dejavnosti, kjer lahko tretje osebe utrpijo škodo zaradi vaše strokovne napake.
Poklicne odgovornosti se sklepajo predvsem na področju zdravstva, v finančnem in računovodskem ter pravnem področju, v arhitekturni in inženirski dejavnosti, kot tudi za zavarovalne in nepremičninske posrednike, organe vodenja in nadzora ter druge.

KOLEKTIVNA ZAVAROVANJA

Dopolnilno zdravstveno zavarovanje (DZZ) krije razliko do polne cene zdravstvenih storitev, česar obvezno zdravstveno zavarovanje ne krije. Če dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja nimate, morate za večino zdravstvenih storitev doplačati sami.

Hitro okrevanje pogosto preprečijo dolge čakalne dobe. Zagotovite svojim zaposlenim hiter dostop do zdravnika specialista in plačilo zdravstvenih storitev v samoplačniških ambulantah.

Zavarovanje težke bolezni in operacije omogoča, da vso svojo energijo usmerite v hitro okrevanje. Tako se vam ne bo treba ukvarjati z morebitnimi finančnimi težavami ob izpadu dohodka.

KORISTNE POVEZAVE

E-PRIJAVA ŠKODE Kontakt

Ekskluzivni zastopniki za zavarovlanico GENERALI

KONTAKTIRAJTE NAS ZA POSVET ALI SKLENITEV ZAVAROVANJA

KONTAKTIRAJTE NAS ZA POSVET ALI SKLENITEV ZAVAROVANJA

 KONTAKT
 NASLOV
 DELOVNI ČAS

Ponedeljek - Petek:
08.00 - 12.00 - Pisarna
07.00 - 19.00 - Zastopniki